Luchtkoeler of Airconditioner kopen?

Veel mensen zijn steeds vaker bewuster bezig met efficiëntie en duurzaamheid. De aarde warmt op door allerlei verschillende gassen waaronder ook CFC-12 die veel airconditioners gebruiken in hun koelingselement. Dit gas tast de ozonlaag aan en is een mede veroorzaker voor het broeikaseffect.

Luchtkoeler het beste alternatief!

Een goed alternatief voor een airconditioner is een luchtkoeler. Honeywell is marktleider in deze branche en levert duurzame kwaliteit middels energie efficiënte luchtkoelers. Een van die producten is de Honeywell CS10XE deze populaire luchtkoeler zorgt voor verkoeling op een efficiënte manier op werk of thuis. Deze luchtkoeler verkoelt ruimtes met behulp van luchtstroom en de temperatuur van water. De luchtkoeler filtert water langs een membraam waar een luchtstroom langskomt dit zorgt er dan voor dat de lucht die uit de luchtkoeler komt ook koeler is dan de lucht van de kamer. Met name de gevoelstemperatuur daalt aanzienlijk. In sommige Honeywell luchtkoelers kan je ijs toevoegen zodat het water nog kouder word wat nog een koudere luchtstroom betekend. Hierdoor en door het aantrekkelijke design is dit een van de meest populaire luchtkoelers van dit moment.

Honeywell Luchtkoelers

Honeywell luchtkoelers zijn gebruiksvriendelijk. Je doet ze in het stopcontact en gebruikt ze meteen. Sommige airconditioners moeten aan de muur vast worden gemaakt waardoor ze minder flexibel zijn en waardoor kosten voor het monteren flink kunnen oplopen. Daarnaast hebben alle airconditioners een luchtuitlaat nodig om de warmte en vochtigheid kwijt te kunnen. Airconditioners drogen de lucht namelijk uit, wat op den duur oncomfortabel en slecht voor de gezondheid kan zijn. De voordelen van een luchtkoeler zijn dus talrijk: makkelijker in installatie en gebruik, zuiniger in gebruik, beter voor het milieu, beter voor de gezondheid en op de lange termijn stukken comfortabeler.

Er zijn zowel functionele, milieubewuste en gebruikersgemak redenen om voor een Honeywell CS10XE te gaan, of een andere luchtkoeler in plaats van een airconditioner.

Leave a Reply

  

  

  


5 × 2 =