Gratis voorruit vervangen

Laat gratis uw voorruit vervangen, op basis van de verzekering die u heeft afgesloten. Dit hoeft u bij een goede hersteller niets te kosten, aangezien u gebruik kunt maken van de dekking van uw verzekeraar. Dit betekent onder andere dat het verstandig is om uw ruit zo snel mogelijk te laten vervangen. Laat u voorruit vervangen wanneer er sprake is van breuk, maar ook wanneer er een barst in de ruit zit. Deze zou anders door kunnen scheuren, waarmee u alleen maar verder in de problemen komt

Gebruik uw verzekering

U kunt uw voorruit vervangen door gebruik te maken van een uitgebreide autoverzekering. Heeft u een WA+ of een WA beperkt casco dekking? Dan is er doorgaans sprake van dekking tegen ruitschade, waardoor het niet nodig is om de kosten zelf te betalen. In het geval van een eigen risico kan een goede hersteller dit van u overnemen, waardoor u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. Laat uw voorruit vervangen door een nieuw exemplaar en zorg er daarmee voor dat u weer veilig de weg op kan.

Snel geholpen

Een goede hersteller kan bovendien uw voorruit vervangen terwijl u wacht, of wanneer u aan het werk bent. Het is niet nodig om hier een dagdeel of zelfs langer voor te reserveren, in de meeste gevallen duurt het vervangen maximaal een half uur tot een uur. Aangezien u uw voorruit kunt vervangen op een locatie die u wenst hoeft u niet op pad met de (bijna) gebroken ruit. In plaats daarvan komen de specialisten naar u toe en zorgt u er op een veilige manier voor dat er een nieuwe ruit in de auto wordt gezet.

Leave a Reply

  

  

  


4 + eight =