Website nodig? Maak er zelf een!

Als startende ondernemer heeft u tegenwoordig toch echt een website nodig. Steeds meer van uw potentiële klanten doen namelijk eerst research op het internet, voordat ze bij uw bedrijf uitkomen. Daarnaast is een website de ideale manier om veel meer klanten te bereiken. Tijdens uw zoektocht naar een goede websitebouwer zult u vaak echter schrikken van de prijs. We hebben het namelijk wel over een investering van honderden euro’s, als het al geen duizenden euro’s zijn. Gelukkig kan het een stuk voordeliger, en daar gaan we het in dit artikel over hebben.

Voordelige website?

Een voordelige website is inderdaad een mogelijkheid. Sommige bedrijven maken immers geen gebruik van een prijzig content management systeem met maandelijkse licentiekosten, maar van een open-source CMS zoals WordPress. In dat geval bent u natuurlijk een stuk minder geld kwijt en vaak is het aanpassen van uw website met dit soort systemen nog eenvoudiger ook. Het kan echter nog makkelijker en misschien zelfs nog goedkoper ook.

Heel eenvoudig een website maken

Het is tegenwoordig namelijk ook mogelijk om helemaal zelf een website te maken. Er zijn immers enkele bedrijven die software hebben ontwikkeld waarmee u erg eenvoudig zelf een website kunt bouwen en hem daarna zeer efficiënt kunt aanpassen. We hebben het dan bijvoorbeeld over het aanklikken van bepaalde objecten om ze meteen te kunnen aanpassen. Ook het toevoegen van afbeeldingen is erg makkelijk, namelijk door ze vanaf uw schijf naar de website te slepen. Het kan dus bijna niet eenvoudiger dan dat. Kortom: ga niet voor een dure webdesigner die een eigen CMS gebruikt, maar ga zelf uw website maken met een zeer toegankelijk systeem!

Leave a Reply

  

  

  


three × two =