Visitekaartjes, de eerste kennismaking met uw bedrijf

Voor veel nieuwe klanten vormen visitekaartjes de eerste kennismaking met een bedrijf. Dat spreekt dan ook voor zich dat het bijzonder belangrijk is om er voor te zorgen dat uw visitekaartjes professionaliteit en vertrouwen uitstralen. Is dat niet het geval, dan bestaat de kans dat de klant onvoldoende vertrouwen zal hebben in uw diensten of producten waardoor deze niet langer geneigd zullen zijn om op u of uw bedrijf een beroep te doen. Probeer er ook steeds rekening mee te houden dat visitekaartjes niet te druk overkomen. Vermeld er alleen het noodzakelijke op en laat potentiële klanten met u contact opnemen voor verdere informatie. Gaat u binnenkort ook visitekaartjes bestellen? Lees dan snel even dit artikel.

Wat moet ik zeker vermelden op visitekaartjes?
Zoals in de inleiding reeds aangegeven vormen visitekaartjes de eerste kennismaking met uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat potentiële klanten meteen over alle nodige contactinformatie beschikken die ze nodig zouden kunnen hebben. Denk hierbij uiteraard aan de naam van het bedrijf, maar ook aan het adres, het telefoonnummer en ga zo maar door. Daarnaast is het ook steeds interessant om een eventueel BTW-nummer te vermelden. Zo beschikken mogelijke klanten meteen over echt alle noodzakelijke informatie die ze eventueel nodig zouden kunnen hebben.

Welke soort visitekaartjes kopen?
De bekendste visitekaartjes zijn uiteraard de papieren visitekaartjes, maar tegenwoordig zijn er ook nog heel wat andere mogelijkheden op de markt terug te vinden. Neem nu bijvoorbeeld aluminium visitekaartjes. Deze visitekaartjes kenmerken zich door hun sterkte, maar ook door hun stijlvolle uitstraling. Dergelijke kaartjes zijn uiteraard iets duurder dan de gewone papieren visitekaartjes, maar u krijgt dan ook wel heel veel waar voor uw geld. Vooraleer visitekaartjes te bestellen kunnen we u in ieder geval alleen maar aanraden om even rekening te houden met de verschillende mogelijkheden op de markt. Een visitekaartje laat u als het goed is slechts één keer maken of kunt u op z’n minst verschillende jaren gebruiken.

Leave a Reply

  

  

  


sixteen + 14 =