Online marketing bureau

Vele bedrijven weten vaak niet dat online marketing bestaat. De vraag speelt bij bedrijven niet waarom er online marketing moet worden ingezet. Het internet speelt immers steeds vaker een rol in het koopbeslissingsproces van consumenten. Ze speuren het internet af op diverse zoekwoorden, alvorens zij een koopbeslissing nemen.

Online marketing bureau

Een online marketing bureau helpt u bij het beter online vindbaar maken van uw onderneming. Het bureau zorgt ervoor dat de juiste zoekwoorden worden gekoppeld aan de juiste pagina’s van uw website. Uw website wordt op cruciale punten gecontroleerd, waaronder of alle SEO plug ins zijn geïnstalleerd en hoe ze zijn opgemaakt. Daarnaast kijken we of alle teksten op de site kloppend zijn. Komen de zoektermen een aantal keren goed naar voren?

Hoger in Google

Hoger in Google gebeurd niet op de een of andere dag. Dit is een lange termijn proces. U kunt op diverse zoekwoorden gevonden, van één enkele tot tientallen. Dit hangt van uw wens af. Let wel op dat u rekening moet houden dat een zoekwoord als: “vakantie”, zeer concurrerend kan zijn. Het beste is om zoekwoorden aan elkaar te koppelen. “Vakantie naar Griekenland”, is een beter voorbeeld. Zo bent u specifieker, en richt u zich meer op de consument naar waar u op zoek bent. De consument weet ook zo duidelijker dat u het bedrijf bent waar de consument op zoek naar is.

Hoelang duurt het ongeveer om online zichtbaar te worden? Dat is sterk afhankelijk van de sterkte qua linkbuilding die u inzet. Dit kan van 3 maanden tot een vol jaar duren.

Leave a Reply

  

  

  


5 × 3 =