Goedkoop een fotoboek maken

Veel mensen besluiten hun digitale foto’s af te laten drukken in een fotoboek. Dit is een erg goede manier om mooie herinneringen te bewaren voor later. Bovendien is het gewoon ontzettend leuk om even creatief bezig te zijn met het ontwerpen van het fotoalbum. Er zijn online erg veel aanbieders die allemaal fotoboeken aanbieden, soms is het erg lastig om voor een goede prijs een mooi fotoalbum te laten drukken. Maar met een aantal praktische tips kun je makkelijk een goedkoop fotoboek maken.

Fotoboek maken online

De makkelijkste manier om een fotoboek te maken is op het internet. Er is erg veel vrijheid in het kiezen van bijvoorbeeld formaat, kwaliteit en aantal bladzijden van het album. Veel aanbieders hebben ook de mogelijkheid om een fotoboek automatisch te laten ontwerpen. Je kunt dan een aantal parameters aangeven en vervolgens gaat de software aan de slag met een ontwerp. Het is natuurlijk leuker en origineler om zelf een hele eigen stijl aan het fotoalbum te geven. Let bij het maken van een fotoalbum ook op de kwaliteit van het papier en de afdruk. Soms kun je op speciaal fotopapier laten drukken. Denk ook aan de randmarges, bij sommige aanbieders valt een kleine rand van de pagina’s buiten de afdrukmarge.

Raadpleeg de fotoboek test

Alle aanbieders op internet hebben zo hun eigen sterke en zwakke punten. Het is erg lastig om een goed overzicht te krijgen van alle aanbieders om te kijken welke het beste past bij jouw wensen. Het is daarom zeer verstandig om de fotoboek test te raadplegen. Deze onafhankelijke test wordt elk jaar opnieuw uitgebracht. Bij deze fotoboek test wordt niet alleen gekeken naar de prijs maar bijvoorbeeld ook naar kwaliteit en levertijd. Door de test even te door te nemen kun je makkelijk de aanbieder vinden die het beste bij jou past. Vervolgens hoef je je alleen nog maar druk te maken over het ontwerp van je eigen unieke fotoalbum!

Leave a Reply

  

  

  


twelve + 12 =