Exclusieve relatiegeschenken in 2014 het meest lonend

Anno 2014 speelt naamsbekendheid een grotere rol dan ooit tevoren. Potentiële klanten hebben de keuze tussen u, uw concurrenten, of simpelweg een van de ettelijke substituten op de markt. Ingeval uw bedrijfs- of productnaam bekend voorkomt, zult u gemakkelijker de belangstelling trekken in het hoofd van de klant. Dit gebeurt via allemaal ingewikkelde processen, wat we in dit artikel achterwegen zullen laten, het voornaamste voor u op dit moment is om te weten: naamsbekendheid is essentieel! Naast het werven van nieuwe potentiële klanten helpt naamsbekendheid ook om uw bestaande klanten te herinneren aan uw product, dienst of bedrijfsnaam. Een van de meest rendabele middelen om naamsbekendheid op te bouwen zijn relatiegeschenken.

Bedrukte relatiegeschenken zijn uitermate effectief en worden hoog gewaardeerd in het bedrijfsleven. Goede voorbeelden van relatiegeschenken zijn bedrukte pennen, bedrukte aanstekers, bedrukte keycords, etc. Dit zijn weliswaar de bewezen geschenken, maar in markten waar competitie moordend is zijn de traditionele relatiegeschenken niet sufficiënt meer en worden zelfs in enkele gevallen als een belediging gezien.

Bedrukte Parker pennen

Parker pennen staan voor hoge kwaliteit, elegantie, innovativiteit en bovenal duurzaamheid. Zoals gezegd zijn pennen al tijden lang een van de meest gebruikte relatiegeschenken in de branche. Het is namelijk praktisch en wordt bijzonder veel gebruikt op het kantoor en onderweg. Daarnaast wordt een pen vaak (onbewust) van persoon tot persoon doorgegeven, waardoor uw bedrijfsnaam dikwijls onder de aandacht zal komen. Het is desalniettemin wel van belang dat u de geschikte doelgroep voor ogen heeft. Mits u pennen wilt gebruiken als simpel promotiemiddel, om uit te delen op een beurs bijvoorbeeld, dan is het vanzelfsprekend dat u kiest voor het bedrukken van een goedkopere pen. Indien u uw zakenrelaties of werknemers een representatiever relatiegeschenk aan wilt bieden dan zijn bedrukte Parker pennen een buitengewoon goede keuze.

Leave a Reply

  

  

  


14 − ten =