Crematie Nieuw Vennep

Groene crematie in Nieuw Vennep

Wilt u zorgen voor een groene crematie in Nieuw Vennep, bijvoorbeeld omdat u het van belang vindt om zo milieubewust mogelijk te leven? Het milieu om ons heen heeft flink te leiden onder onze aanwezigheid, waardoor het niet verkeerd is om ook tijdens een uitvaart aandacht te hebben voor ‘groene’ mogelijkheden. We maken graag gebruik van biologische ingrediënten voor de koffietafel en kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een milieuvriendelijke urn. Wat dat betreft bestaan er verschillende mogelijkheden om een groene crematie in Nieuw Vennep plaats te laten vinden, waarbij het milieu minimaal zal lijden.

Milieuvriendelijke urn en kaarsen van bijenwas

Tijdens een groene crematie in Nieuw Vennep kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een milieuvriendelijke urn, zoals er ook een kist van karton of papier beschikbaar is op het moment dat u gebruik wenst te maken van een begrafenis. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u de negatieve invloed op het milieu om ons heen kunt beperken. Bovendien kunt u tijdens de groene crematie in Nieuw Vennep gebruik maken van kaarsen van bijenwas, waarmee u ervoor zorgt dat er zo min mogelijk kunstmatige producten aanwezig zijn.

Bloemen uit eigen tuin en biologische koffietafel

Het is tijdens een groene crematie in Nieuw Vennep bovendien mogelijk om gebruik te maken van bloemen uit de tuin van het uitvaartcentrum, waardoor het niet nodig is om deze van elders te importeren, inclusief bijvoorbeeld de bestrijdingsmiddelen om deze langer mooi te houden. Tenslotte kunt u een biologische koffietafel samenstellen, door gebruik te maken van verschillende biologische ingrediënten. U kunt op die manier zorgen voor een groene crematie, die bijdraagt aan respect voor het milieu, ook op het moment dat we een uitvaart organiseren en afscheid nemen van een dierbare die ons is ontgaan.

Leave a Reply

  

  

  


three + seventeen =